Tietoa Bileistä

Pallomeribileet.fi toimii ohjelmatoimisto Ohjelmanurkan alaisuudessa kuten myös Vaahtobileet.fi , Uv-bileet.fi ja Lumibileet.fi. Ohjelmanurkka tarjoaa myös kattavan määrän viihdettä bändeistä karaokeen ja koomikoihin. tutustu paremmin osoitteessa www.ohjelmanurkka.fi

Aikuisten pallomeribileet

20 000 palloa isossa altaassa keskellä ravintolaa on vaikuttava näky. Mikä parasta nyt aikuisilla on mahdollisuus sukeltaa niiden sekaan.

Pallomeribileet ruotsinlaivateemalla

Toteutamme aikuisten Pallomeribileet Ruotsinlaivateemalla ja mukana tulee tietenkin  iso allas täynnä palloja, Dj ja juontaja joka houstaa illan ja vetää kilpailuja asiakkaille.

Näissä bileissä herää se sisäinen lapsi. Mikä parasta, nyt et joudu laivaputkaan vaikka täysi-ikäisenä pienessä simassa pallomereen sukellatkin.

Bileet sisältävät:
– 22.00 – 03.30 tiukkaa biletystä
– DJ
– Laivan kapteeni
– Allas ja noin 20 000 pallomeripalloa
– Henkilökunnalle teemaan sopivaa hattua ja vaatetta.
– Kilpailuja

Tapahtumaa markkinoidaan kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Lisäksi saatte tyylikkäät A2 julisteet ulkomarkkinointiin.

Vuokraus

Pallomeripalloja ja allasta on myös mahdollista vuokrata. Meidän kauttamme saat myös henkilön tuomaan pallot, kytkemään altaan ja juhlien päätyttyä viemään tavarat pois.

Kysy tarjous!!

cs-adminTietoa